Известие

Collapse
No announcement yet.

Автопилот

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Автопилот

Привет, пичуи' някой от вас "инсталирал" ли си е лостче за круиз контрол на колицата?
    Интересува ме, дали имат разлики за различните трансмисии/двигатели и дали има изведени букси някъде или трябва да се "побългарява"?

Става въпрос, лостче от фейс да се интегрира на друг фейс без автопилот към момента.
    166 2.4 JTD

Прегледай тук:
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=78303

Точка 8
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Благодаря!
      166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от mirecyt Покажи съобщение
        Привет, пичуи' някой от вас "инсталирал" ли си е лостче за круиз контрол на колицата?
        Интересува ме, дали имат разлики за различните трансмисии/двигатели и дали има изведени букси някъде или трябва да се "побългарява"?

Става въпрос, лостче от фейс да се интегрира на друг фейс без автопилот към момента.
        Аз минах по този път. Ако си FL със сигурност имаш кабели с буксата за круиза под кората на волана. Аз бях малко по радикален и инсталирах лостче от 147 на моята. Буксата е същата, ако не можеш да си намериш оригинално лостче. Иска малко рязане и преправяне, но имах излишно лостче и си пасна перфектно.
        Alfa Romeo 166 2.4 jtd 04'г.
        ex..Alfa Romeo 156 SW 1.9 jtd 00'г. ex..Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 94'г.

Comment

Благодаря за отговора, колега. И аз съм фейс, намерил съм лостче, но смятам все пак да се подсигуря да имам един цял ден за "жичкаджийство" преди да започна да разглобявам, че знае ли човек.. Надявам се да са ми оставили букса и на мен
          166 2.4 JTD

Comment

Working...
          X